Toelichting menuopties

Kaartenbak geslacht Vermoolen
Op alfabetische wijze kan gezocht worden naar de gewenste naam. Klik op de gezochte naam en een "persoonskaart" wordt getoond. Vanuit de persoonskaart kan worden doorgelinkt naar kinderen en ouders. Per persoon worden zijn/haar foto's en/of documenten in miniatuur getoond. Door op de foto's of documenten te klikken worden ze vergroot.

Generatieverhaal
Generatieverhaal of wel Parenteel. Dit geeft een overzicht van alle generaties in de stamboom vanaf de stamvader tot ongeveer de huidige generatie. Per generatie worden de gezinnen beschreven.

Generatieverhaal in PDF
Idem als menuoptie Generatieverhaal als download versie.

Grafische stamboom
Toont een grafische stamboom. De grafische stamboom heeft ook een index. Door in die namenindex op een naam te klikken, komt u bij de betreffende persoon terecht in de grafische stamboom.

Kermis Vermolen
Een beknopt verhaal over in deze stamboom voorkomende Cornelis Martinus (Nelis) Vermolen, de oprichter van in de 20e eeuw bekend kermisbedrijf Vermolen.

Contact
Heeft u opmerkingen, aanvulling en/of verbeteringen neem dan via deze optie contact op om de informatie door te geven.

Uiteraard staat de maker van deze stamboom open voor suggesties, informatie, aanvullingen, anekdotes, foto's, ed. Maak dan gebruik van de menuoptie "Contact", waarna automatisch uw eigen e-mailprogramma wordt geopend. De adressering is dan al ingevuld.